Ο Αναστασιάδης περιμένει την συμβουλή του πνευματικού του για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Αναστασιάδης περιμένει την συμβουλή του πνευματικού του για την ΑΕΚ

Ο Αναστασιάδης περιμένει την συμβουλή του πνευματικού του για την ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα έχει απαντήσει έως το βράδυ στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ τόνισε πως περιμένει την συμβουλή του πνευματικού του για να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην Ενωση.

«Περιμένω τηλεφώνημα από τον πνευματικό μου, να με συμβουλέψει αν πρέπει να δεχθώ ή όχι αυτή την πρόταση. Ως το βράδυ θα ξέρετε και θα τα μάθετε όλα. Αυτό μπορώ να πω μόνο τώρα», τόνισε αρχικώς ο 59χρονος ποπονητής μιλώντας στην ιστοσελίδα «aek365.com» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη που μου δείχνει από χθες. Πραγματικά δεν το περίμενα. Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε να έρθω στην ΑΕΚ. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, με αυτό που γίνεται. Ανεξάρτητα αν έρθω στην ΑΕΚ ή όχι, νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ