Κρασί... online θα πουλάει το Amazon σε λίγες εβδομάδες - iefimerida.gr

Κρασί... online θα πουλάει το Amazon σε λίγες εβδομάδες

Κρασί... online θα πουλάει το Amazon σε λίγες εβδομάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κοινό μυστικό ότι οι διαδικτυακές αγορές παγκοσμίως κινούνται περισσότερο από τις συμβατικές. Στα πλαίσια αυτής της καταναλωτικής online μανίας, η Amazon αποφάσισε να αρχίσει να διαθέτει και κρασί για να... ταιριάξει με τις ταινίες και τα βιβλία που πουλάει ως τώρα.

Η Wall Street Journal αναφέρει σήμερα ότι η Amazon θα ξεκινήσει την διακίνηση κρασιού στις επόμενες εβδομάδες, ενώ φαίνεται ότι τα στελέχη της εταιρείας ήταν στην Νάπα και αυτή την εβδομάδα συναντήθηκαν με 100 διαφορετικά οινοποιεία συζητώντας το επιχειρηματικό αυτό «άνοιγμα».

Οι όροι που φημολογείται ότι θέτει η Amazon είναι το 15%ό των πωλήσεων, και 40 δολάρια αμοιβή για να τα εντάξει στην αγορά της.

Σαφώς υπάρχουν διάφορα ρυθμιστικά θέματα, αφού κάθε κράτος έχει τη δική του ιδιόρρυθμη νομοθεσία σχετικά με την διακίνηση αλκοολούχων ποτών -αναμφίβολα η ποτοαπαγόρευση άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στην Ευρώπη- όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, υπολογίζεται πως η Amazon θα έχει επίσημα εντάξει την πώληση κρασιού στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amazon online κρασί διαδίκτυο πουλάει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ