Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ξέρουν τον Εθνικό Ύμνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ξέρουν τον Εθνικό Ύμνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής να διατυμπανίζουν δεξιά και αριστερά πως αυτό που υπερασπίζονται πάνω από όλα είναι η ελληνική σημαία και τον ελληνισμό και γι αυτό το λόγο οι πολίτες τους ψήφισαν και τους έβαλαν στη Βουλή, ωστόσο πιάστηκαν να μην γνωρίζουν τον Εθνικό μας Υμνο.

Όπως έγραψε και tovima.gr στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, την Κυριακή, οι χρυσαυγίτες έψαλλαν με τον δικό τους τρόπο τον ύμνο λέγοντας «σε γνωρίζω από την όψη (αντί για κόψη) του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την κόψη (αντί για όψη) που με βια μετράει τη γη.

Προηγουμένως πάντως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης έβαλε τη δική του πινελιά στη συγκέντρωση λέγοντας «οι δικές μας οι συγκεντρώσεις δεν είναι κομματικές ή πολιτικές, θυμίζουμε περισσότερο πράγματι στρατιωτική μονάδα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ