Απίστευτη τύχη: Κάθε φορά που μένει έγκυος κάποιος από την οικογένεια κερδίζει το λότο! - iefimerida.gr

Απίστευτη τύχη: Κάθε φορά που μένει έγκυος κάποιος από την οικογένεια κερδίζει το λότο!

Απίστευτη τύχη: Κάθε φορά που μένει έγκυος κάποιος από την οικογένεια κερδίζει τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της πιο τυχερής εγκύου στον κόσμο διεκδικεί η 29χρονη Χέγκε Ζανέτ Όκσνες από τη Νορβηγία, καθώς κάθε φορά που είναι σε ενδιαφέρουσα κάποιος από την οικογένειά της κερδίζει εκατομμύρια στο λότο.

Η αρχή έγινε το 2006, όταν λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού ο πατέρας της κέρδισε 700.000 ευρώ. Μια ημέρα πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της, το 2010, κέρδισε η ίδια 1.000.000 ευρώ, ενώ φέτος την οικογενειακή παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο οποίος κέρδισε 1,6 εκ. ευρώ, λίγες ημέρες πριν γεννήσει το τρίτο παιδί της.

Η Χέγκε έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει άλλα δέκα παιδιά για να κάνουν και αυτοί την τύχη τους, ενώ τονίζει πως «δεν έχουμε κάποια μαγική φόρμουλα, ούτε παίζουμε συγκεκριμένους αριθμούς. Και τις τρεις φορές είχαμε αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ