«Καυτή» 20χρονη Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία για καλό σκοπό - iefimerida.gr

«Καυτή» 20χρονη Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία για καλό σκοπό

«Καυτή» 20χρονη Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία για καλό σκοπό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλοντας να βοηθήσει τις φτωχές οικογένειες της πόλης της, μια 20χρονη Βραζιλιάνα προσφέρει την παρθενιά της σε εκείνον που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα, μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας.

Η Καταρίνα Μιλιορίνι έχει ανεβάσει «καυτές» φωτογραφίες της στο ίντερνετ, προκειμένου να δείξει ότι αξίζει τα λεφτά της, και μέχρι στιγμής η δημοπρασία, η οποία λήγει στις 15 Οκτωβρίου, έχει ξεπεράσει τα 160.000 δολάρια.

Πάντως, αν και η ίδια υποστηρίζει ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι η Καταρίνα τα κάνει όλα αυτά στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε αυστραλιανό ντοκιμαντέρ - φιλμ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες», για την οποία θα πάρει αμοιβή 20.000 δολάρια καθώς και το 90% του ποσού της δημοπρασίας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Σε ό,τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ