Κακή επιλογή το γάλα για τον Τζάστιν Μπίμπερ που έκανε εμετό επί σκηνής [βίντεο] - iefimerida.gr

Κακή επιλογή το γάλα για τον Τζάστιν Μπίμπερ που έκανε εμετό επί σκηνής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο άκομψη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του έζησε ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, όταν το Σάββατο, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Αριζόνα των ΗΠΑ, έκανε εμετό επί σκηνής.

Ο 18χρονος τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή ενημερώνοντας το κοινό που παραληρούσε ότι δεν νιώθει πολύ καλά, αλλά θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ωστόσο μετά από λίγο, κι ενώ έκανε τα χορευτικά του, γύρισε την πλάτη στην αρένα και έκανε εμετό και στη συνέχεια έφυγε πανικόβλητος προς τα παρασκήνια.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους θαυμαστές του και τους ρώτησε: «Θα με αγαπάτε παρόλο που έκανε εμετό στη σκηνή;», ενώ μετά τη συναυλία, έγραψε στο twitter του: «Ήταν ένα φανταστικό σόου...θα είμαι καλύτερα μέχρι την αυριανή συναυλία...Και τελικά το γάλα ήταν κακή επιλογή!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ