«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα – «Ξένιος Ζευς» και συλλήψεις όλη την πόλη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα – «Ξένιος Ζευς» και συλλήψεις όλη την πόλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί στην πόλη της Πάτρας στο πλαίσιο του «Ξένιου Δία» με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην πόλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία πραγματοποιεί επιχείρηση «σκούπα» στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού είναι μία πόλη – πύλη εισόδου και εξόδου στη χώρα για παράνομους μετανάστες λόγω του λιμανιού. Ηδη η λειτουργία του νέου λιμανιού με τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχει περιορίσει -σχεδόν σταματήσει– τις προσπάθειες των αλλοδαπών να μπουν παράνομα σε κάποιο φορτηγό και να ταξιδέψουν για Ιταλία.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr από η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το πρωί και κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. κατευθύνθηκαν αρχικά στο συγκρότημα της Πειραϊκής Πειραϊκής και στο νέο λιμάνι της Πάτρας, εκεί όπου κατά κύριο λόγο, διαμένουν οι λαθρομετανάστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ