Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος

Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση.

Δίδυμοι

Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων.

Λέων

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας.

Παρθένος

Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Οι αστρολογικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την εποχή φαίνεται ότι θα βάλουν σε δοκιμασία αρκετούς από εσάς. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους.

Σκορπιός

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντας τους και τους εμπιστεύεστε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Ιχθείς

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ