Βολές Πετσάλνικου κατά Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Βολές Πετσάλνικου κατά Μεϊμαράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την εμπλοκή του στην υπόθεση Καρούζου άφησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος κάνοντας λόγο για πολύ δυσάρεστες καταστάσεις που πλήττουν το θεσμό του κοινοβουλίου και προκαλούν θλίψη.

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ανέφερε με νόημα οτι "οι χειρισμοί θα πρέπει να γίνονται με πολύ σοβαρότητα και με πολύ νηφαλιότητα και οι όποιες αντιδράσεις να χαρακτηρίζονται επίσης από σοβαρότητα και νηφαλιότητα"

Για τη φράση του κ. Μειμαράκη ότι τον στενεύει το κουστούμι του προέδρου της Βουλής σχολίασε ότι το Σύνταγμα και ο κανονισμός της βουλής περιγράφουν το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθεί ο πρόεδρος της βουλής και υπογράμμισε οτι "το πως γεμίζει κανείς το πλαίσιο είναι δικό του θέμα" ενώ για το επεισόδιο Μειμαράκη Παυλόπουλου και την γλώσσα που θα πρέπει να χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Βουλής ο κ.Πετσάλνικος είπε οτι "δεν υπάρχουν κανόνες τους κανόνες θα πρέπει οι ίδιοι να τους θέτουμε και να τους εφαρμόζουμε, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες δεν είναι θέμα σεμνότητας και καθωσπρεπισμού".

Για την λίστας του ΣΔΟΕ με τα πολιτικά πρόσωπα ο πρώην πρόεδρος της βουλής ανέφερε ότι "οι χειρισμοί του δεν ήταν οι καλύτεροι δυνατοί. Όλα αυτά δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή και υπάρχει ο κίνδυνος ισοπέδωσης των πάντων και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί. Δεν θα ήθελα ουτε καν να σκεφτώ οτι μπορεί ελεγκτικούς μηχανισμός του ΣΔΟΕ ή δικαστική εξουσία να μπαίνουν σε παιχνίδια διαρροών . Τότε τα φαινόμενα θα ήταν τραγικά και γι'αυτό δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ