Το τρυφερό τετ α τετ του Στρος Κάν με την ξανθιά Ελληνίδα καλλονή[βίντεο] - iefimerida.gr

Το τρυφερό τετ α τετ του Στρος Κάν με την ξανθιά Ελληνίδα καλλονή[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ξανθιά Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε στο πλευρό του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Η γνωριμία τους μετρά αρκετό καιρό, καθώς η εντυπωσιακή γυναίκα εθεάθη μαζί του και στη Νέα Υόρκη τον καιρό της παντοδυναμίας του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, είναι Ελληνίδα, η οποία όμως -όπως λένε όσοι τους συνάντησαν- μιλά άπταιστα γαλλικά.

Το ζευγάρι κατέλυσε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ανήμερα της πανελλαδικής απεργίας, στο ξενοδοχείο «Electra» της οδού Ερμού, που βρίσκεται μόλις δέκα μέτρα από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Δεν είναι, προφανώς, τυχαίο ότι πρόκειται για το ξενοδοχείο που επιλέγουν σε κάθε τους επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα τα κλιμάκια του ΔΝΤ.

Ο Στρος Καν και η συνοδός του έφτασαν λίγη ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος και άκουσαν από πρώτο χέρι τα συνθήματα κατά του ΔΝΤ, ενώ δεν κατάφεραν να αποφύγουν τη χαρακτηριστική οσμή των δακρυγόνων που πλανιόταν στην περιοχή μέχρι τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Στρος Καν είχε κάνει κράτηση με διαφορετικό όνομα, όμως φτάνοντας στη ρεσεψιόν χρειάστηκε να δώσει το διαβατήριό του και άρα τα πραγματικά του στοιχεία. Όταν διαπίστωσαν ότι η κράτηση αφορούσε δίκλινο δωμάτιο, ενοχλημένη η ξανθιά συνοδός του απαίτησε να μεταφερθούν στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπερ και εγένετο.

Ο ίδιος ο Στρος Καν φαινόταν πολύ ήρεμος και δεν έδειχνε να ταράζεται από την «παρεξήγηση», αντιθέτως ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Κυκλοφορούσε με μεγάλη άνεση στους χώρους του ξενοδοχείου και μάλιστα εξέφρασε την έκπληξή του που ο κόσμος τον αναγνώριζε.

Το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε πολυσύχναστο εστιατόριο της παραλιακής όπου και δείπνησαν μαζί με έναν νεαρό φίλο τους. Απολάμβαναν την βραδιά συνοδεία με άφθονο ελληνικό κρασί. Και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι ο Στρός Κάν ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους θαμώνες και δεν αρνήθηκε μάλιστα να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ