Καλοκαιρινή και ηλιόλουστη η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη - iefimerida.gr

Καλοκαιρινή και ηλιόλουστη η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη

Καλοκαιρινή και ηλιόλουστη η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεπτέμβρης μας αφήνει με άρωμα καλοκαιριού, αφού για σήμερα Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός σε όλη τη χώρα,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 28 βαθμούς ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάνουν τοπικά μέχρι τους 32 βαθμούς.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ