Χρυσαυγίτης βουλευτής έβγαλε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές – Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτης βουλευτής έβγαλε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές – Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Χρυσαυγίτης βουλευτής έβγαλε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές – Προσήχθη από την Αστυν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές ξέσπασαν στον Βόλο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών. Κατά το επεισόδιο ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σύμφωνα με την αστυνομία έβγαλε το όπλο του και το έδειξε στην «αντίπαλη» ομάδα.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 19:30 και όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η συμπλοκή έγινε μεταξύ ατόμων του αντιεξουασιστικού χώρου και μελών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βουλευτής φέρεται να έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα και να το έδειξε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές έξι Χρυσαυγιτών μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής.

Τελικά μετά από με εντολή εισαγγελέα, οι προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού έδωσαν καταθέσεις. Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ