Γιατί βρόντηξε και άστραψε ο Σεραφείμ κατά της πεολειχίας - iefimerida.gr

Γιατί βρόντηξε και άστραψε ο Σεραφείμ κατά της πεολειχίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο τόπος τη δεδομένη χρονική στιγμή! Επιτέλους, μία πραγματικά βαρύνουσα παρέμβαση αποτέλεσμα βαθιάς ευαισθησίας! Μία ριζοσπαστική χειρονομία της Εκκλησίας, αληθινός φωτεινός φάρος σε μία περίοδο κατά την οποία η ελληνική κοινωνία συσκοτίζεται από σκανδαλώδεις αποκαλύψεις και επερχόμενα μέτρα! Ποτέ άλλοτε Μητροπολίτης δεν υπήρξε περισσότερο σε επαφή με την τρέχουσα καθημερινότητα όσο σήμερα! Έπιασε πραγματικά τον παλμό της ζωής που, δεν πρέπει να ξεχνάμε, αποτελεί μέγιστο δώρο του Θεού!

Και στο Θεό δεν αρέσει να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή που Εκείνος σου έδωσε. Αν θες να παίξεις, να πας να βρεις δική σου ζωή. Αυτή τη ζωή όμως που Εκείνος σου έδωσε μόνον Εκείνος μπορεί να σου την πάρει. Period.

Συνεπώς, «πίπες», «throat fucking», «πλακωτά», «69», «πρωκτικά», «τρίο», «κουαρτέτα», «κουιντέτα» και λοιπά άλλα απεχθή δείγματα «της τρομακτικής τραγικότητας της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας» γιοκ!

Όπως επίσης γιοκ και τα αθεϊστικά «ραντίσματα» του προσώπου των συντρόφων σας με τους θεόδοτους πίδακες του γενετικού υλικού σας. Δηλαδή, και καλά τι θέλετε να δείξετε με αυτό; Ότι τη σέβεστε τόσο πολύ που της προσφέρετε ό,τι πολυτιμότερο διαθέτετε; Αν θες να την ευχαριστήσεις, τότε δεν έχεις παρά να το εναποθέσεις σε ένα ποτήριον σφηνακίου, προσφέροντάς το να το πιει κατόπιν εορτής, με αγάπη και σεβασμό, κατά προτίμηση την ιερή ώρα του δείπνου.

Τα πράγματα ο Θεός εποίησε σαφή και απλά. Το στόμα είναι για να καταναλώνουμε βρώσιμες τροφές και να ομιλούμε. Ο πρωκτός για να αφοδεύουμε και να περδόμαστε. Τα γεννητικά όργανα για να ουρούμε και να αναπαραγόμεθα. Τα χέρια για να εργαζόμεθα και τα πόδια για να πορευόμεθα στο δρόμο του Κυρίου.

Κοινώς, η στοματική κοιλότητα δεν είναι προορισμένη να προσδέχεται την παλινδρομική κίνηση μη βρώσιμων φυσικών (ή τεχνητών) οργάνων. Από τον πρωκτό βγαίνουν μόνο πράγματα και δεν μπαίνουν. Τα δε γεννητικά όργανα είναι αφύσικο να εκκρίνουν περισσότερα γενετήσια υγρά απ' ό,τι ούρα. Ομοίως, τα χέρια και τα πόδια δεν μπορούν να αποτελούν ανόσιους μοχλούς λαγνείας.

Για όλους αυτούς τους προφανείς λόγους - και άλλους πολλούς άρρητους και ανεξήγητους που ανήκουν στην τάξη του μεταφυσικού – δικαίως ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη παρακαλεί θερμώς στην ανακοίνωσή του «όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρίσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

Ειδάλλως, θα πάθουν όλοι καρκίνο του στόματος...

[Σημαντική διευκρίνιση προς αποφυγή πιθανής παρεξήγησης: η εικόνα που συνοδεύει το κείμενο ΔΕΝ αποτελεί φωτογραφική αποτύπωση αυτού που οι περισσότεροι φέρνουν στο νου τους βλέποντάς την, δηλαδή της πράξης εκσπερμάτισης στο πρόσωπο, κοινώς γνωστής και ως «περιποίηση προσώπου» (αγγλιστί «facial»). Απεναντίας, πρόκειται για στιγμιότυπο από εμπορικό διαφημιστικό σποτ, όπου απεικονίζεται το πρόσωπο της Χάιντι πιτσιλισμένο με γαλατάκι του Θεού!

Παρόμοιες χυδαίες «ασέβειες» προς το ανθρώπινο πρόσωπο έχουν χρησιμοποιηθεί και από άλλες μεγάλες φίρμες, όπως οι εταιρείες γυναικείων καλλυντικών Clinique και Sephora, αλλά και από άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως η Vodaphone. Τα παράπονά σας σ' αυτούς]

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ