Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη - iefimerida.gr

Βόμβα στην πολυκατοικία της ανακρίτριας που ψάχνει τον Λαυρεντιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό έχει τελικά μεγαλύτερες προεκτάσεις από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφού το αυτοκίνητο -TOYOTA RAV- στο οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό ήταν ίδιο με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας Ιωάννα Χατζάκη, η οποία ερευνά την υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως στόχος των δραστών ήταν η ανακρίτρια.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2:44 τα ξημερώματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου εκτός από την ανακρίτρια, μένουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου ένα χρόνο θύμα επίθεσης είχε πέσει στο σπίτι του ο Ιωάννης Γούσιος, ο ελεγκτής της Τράπεζας της Ελλάδας που συνέταξε το πόρισμα για την Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Ιωάννα Χατζάκη ερευνά την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων, αλλά και αυτή με τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ