Με εκτεταμένες κατεδαφίσεις έρχεται η λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων - iefimerida.gr

Με εκτεταμένες κατεδαφίσεις έρχεται η λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων

Με εκτεταμένες κατεδαφίσεις έρχεται η οριστική λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2013 έρχεται η οριστική λύση για το πρόβλημα των αυθαιρέτων η οποία θα περιλαμβάνει εκτεταμένες κατεδαφίσεις, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε δημοσιογράφους, ο αναπληρωτής υπουργός, Σταύρος Καλαφάτης, το σχέδιο θα κινείται στον άξονα κατηγοριοποίησης των πολεοδομικών παραβάσεων με στόχο την νομιμοποίηση τουλάχιστον των ακινήτων με οικοδομική άδεια.

Η «κόκκινη γραμμή», όπως δημοσιεύει η Ημερησία για την ημέρα έναρξης της έναρξης της ρύθμισης για την τακτοποίηση, τέθηκε η 28η Ιουλίου του 2011, ημέρα

Ο νέος ειδικός γραμματέας επιθεώρησης περιβάλλοντος Σ. Κουρουτζίδης, έκανε λόγο μάλιστα για εκτεταμένες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όπως συμπλήρωσε αυτές θα ξεκινήσουν από την Πελοπόννησο και τα Επτάνησα, ενώ επεσήμανε προβλήματα στην συνεργασία με τις αποκεντρωμένες διοικήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ