Συγχαρητήρια της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΤΕΙ Καβάλας - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΤΕΙ Καβάλας

Συγχαρητήρια της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΤΕΙ Καβάλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στον πρόεδρο του ΤΕΙ Καβάλας και στην κοινότητα του Ιδρύματος, για την εκλογή Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος, με διεθνή συμμετοχή, σύμφωνα με τον νόμο.

Η πρώην υπουργός επισημαίνει ότι η εκλογή είναι «μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης και εξωστρέφειας που δίνετε με τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματός σας. Η όσμωση του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματός σας με σύγχρονα ρεύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας εξαιρετικών διεθνών πανεπιστημίων, τα οποία φημίζονται για την σύνδεση της τεχνολογίας με την οικονομία, είμαι σίγουρη ότι θα φέρει λαμπρά αποτελέσματα».

Η Άννα Διαμαντοπούλου τονίζει ακόμη ότι το συγκεκριμένο ΤΕΙ, όπως και άλλα Τεχνολογικά Ιδρύματα της περιφέρειας, «ανοίγοντας νέους δρόμους, υπερβαίνει τη μιζέρια των μικρών εσωτερικών στοχεύσεων και συμφερόντων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ