Ο Βενιζέλος γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2011 για το «Καρούζος Gate» [pdf] - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2011 για το «Καρούζος Gate» [pdf]

Ο Βενιζέλος γνώριζε από τον Σεπτέμβριο του 2011 για το «Καρούζος Gate» [pdf]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα μαρτυρία επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, γνώριζε για την υπόθεση του επιχειρηματία Καρούζου που αποκάλυψε η Real News από τον Σεπτέμβριο του 2011 που ήταν υπουργός Οικονομικών.

Οπως αποκαλύπτεται. εκτός από την εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στις 11 Απριλίου 2011, ο επιχειρηματίας και πρώην συνέταιρος του Γιάννη Καρούζου, Γιώργος Ζωγραφάκης, σχετική αναφορά είχε καταθέσει και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011.

Μιλώντας μιλώντας στο enikos.gr o κ.. Κεγκέρογλου τόνισε πως όταν έφτασε η συγκεκριμένη καταγγελία στο γραφείο του, έκρινε ότι έπρεπε να φέρει το ζήτημα στη Βουλή.

Ο ίδιος πάντως, αναφέρει ότι ποτέ δεν ήλθε εις γνώση του η εξώδικη ενημερωτική επιστολή που φέρεται να είχε στείλει στον πρόεδρο της βουλής ο κ. Ζωγραφάκης μερικούς μήνες πριν καταθέσει την αναφορά του. Ενώ, υπογραμμίζει ότι το ΣΔΟΕ έπρεπε ήδη να είχε βγάλει αποτέλεσμα και επισημαίνει την ανάγκη να γίνει γνωστό το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

O κ. Βενιζέλος, πάντως, στην απάνττηση του στην αναφορά του κ. Κεγκέρογλου ανέφερε πως ήδη η ΣΔΟΕ Αττικής διενεργεί προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση της βασιμότητας ή μη των καταγγελόμενων του κ. Ζωγραφάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Βασίλη Κεγκέρογλου, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ