Τι είπε ο Παυλόπουλος στον Χατζηνικολάου που έκανε έξαλλο τον Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Τι είπε ο Παυλόπουλος στον Χατζηνικολάου που έκανε έξαλλο τον Μεϊμαράκη

Παυλόπουλος: Άπλετο φως στο ξέπλυμα χρήματος – Πιστεύω πως είναι συκοφαντίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να χυθεί άπλετο φως στη υπόθεση εμπλοκής πολιτικών προσώπων σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει προς το συμφέρον των προσώπων αυτών.

Ο βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 τόνισε πως «δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων».

Εκτιμώντας την υπόθεση, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε πως πιστεύει πως είναι συκοφαντίες, «αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της».

Σχετικά με τα νέα μέτρα

«Αν δεν υπάρξει αναπτυξιακή πορεία η οποία θα αντιστρέψει το υφεσιακό κλίμα με αυτά τα μέτρα –και αυτό πρέπει να καταλάβει η Τρόικα- η ύφεση θα γίνει βαθύτερη», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Συνεχίζοντας είπε «είδατε τις εκθέσεις που γίναν με τα σημερινά δεδομένα για την επόμενη χρονιά πάμε στο 7,5% κι αν η Τρόικα εμμείνει σε τέτοια υφεσιακή πολιτική τότε και η Ελλάδα θα έχει πολύ μεγαλύτερη, από τη σημερινή ύφεση, που δεν την αντέχει. Γι' αυτό τόνισα ότι πρέπει να καταλάβει η τρόικα ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι στα όριά της κι αυτή η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έχουν την ευθύνη για ότι φτάσαν εδώ».

Σχετικά με την συνοχή της κυβέρνησης συνεργασίας

Αναφορικά με την συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε πως «οι κυβερνητικοί εταίροι θα πρέπει να αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών που τους αναλογεί. Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, περισσότερο ο κ. Βενιζέλος».

Στην συνέχεια μιλώντας για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Θέλω να τονίσω στον κ. Βενιζέλο κάτι, ξέροντας ότι είναι κυβερνητικός εταίρος. Είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή ο Σαμαράς φέρει τις ευθύνες της κυβερνήσεως της οποίας ήταν αντιπρόεδρος. Επομένως τα μέτρα αυτά εκείνος τα είχε εισηγηθεί και εκείνος τα είχε φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος να κάνει τον αδιάφορο τρίτο, ούτε να μου παριστάνει τον αντιμνημονιακό πολιτικό. Εκείνο που θέλω να του τονίσω είναι ότι οφείλει να στηρίξει τον Σαμαρά στην αναδιαπραγμάτευση που δεν την έκανε ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος προηγουμένως».

Μεϊμαράκης - Παυλόπουλος διαψεύδουν τον πολύκροτο διάλογο

Ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Παυλόπουλος διαψεύδουν ότι διεξήχθη μεταξύ τους ο πολύκροτος διάλογος που δημοσιεύεται σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ