Χατζηνικολάου σε Μεϊμαράκη: Βαγγέλη όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο - iefimerida.gr

Χατζηνικολάου σε Μεϊμαράκη: Βαγγέλη όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπομονή μέχρι την Κυριακή που θα υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις για το «Καρούζος Gate» ζήτησε από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μάλιστα ο εκδότης της Real News απάντησε στην ατάκα του Προέδρου της Βουλής ότι όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι, λέγοντας «όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει χθες: «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω αμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη ραδιοφωνική εκπομπή του προειδοποίησε μάλιστα να μην διανοηθεί κανένας εισαγγελέας να κλείσει την υπόθεση χωρίς να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί και όλες οι offshore εταιρείες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Συνεχίζοντας την απάντηση του προς τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες -«Εντάξει να το δημοσιεύσεις. Αλλά δεν σηκώνεις ρε πούστη το τηλέφωνο να με ρωτήσεις;»-, ο εκδότης της Real News είπε «μα να λέει ότι έχει έκπληξη, ότι δεν του τηλεφώνησα, αφού ήταν όλοι ενήμεροι από τον Απρίλιο του 2011», εννοώντας την επιστολή που είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Μάλιστα ο κ.Χατζηνικολάου συνέχισε να απευθύνεται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη λέγοντας πως «έχει φροντίσει για την ασφάλεια μου, ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάθω τίποτα, αφού ακόμα και σε λακκούβα να πέσω ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι αυτός που θα κατηγορηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ