Όταν το Bodybuilding ξεφεύγει από τα όρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Όταν το Bodybuilding ξεφεύγει από τα όρια [εικόνες]

Όταν το Bodybuilding ξεφεύγει από τα όρια [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Body Building (ελληνιστί Σωματοδόμηση) είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας με συνδυασμό άρσης βαρών πρόσληψης θερμίδων και πρωτεϊνών και ατελείωτων ωρών στα γυμναστήρια. «Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ» έλεγαν οι Αρχαίοι, ωστόσο μερικοί bodybuilders το έχουν πραγματικά παρακάνει.

Στους διαγωνισμούς bodybuilding κυριαρχούν τα τεράστια μπράτσα αλειμμένα με μπόλικο λάδι μαυρίσματος και νικητής είναι αυτός που θα θαμπώσει (ή θα τρομάξει;) το κοινό με τα φουσκωμένα του ποντίκια.

Ωστόσο μερικοί αντιμετωπίζουν το άθλημα με υπερβάλλοντα ζήλο και όπως κάθε υπερβολή έτσι και αυτή καταντάει εν τέλει αστεία με αθλητές οι οποίοι μοιάζουν λιγότερο με ανθρώπους και περισσότερο με μιμητές του Hulk, ενώ δεν μπορούν να κλείσουν τα χέρια και τα πόδια τους λόγω των φουσκωμένων μυών τους.

Μπορεί τα γυμνασμένα σώματα να τραβάνε το αντίθετο φύλο, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ λεπτό το όριο ανάμεσα στο σέξι και το γελοίο. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν μερικούς υπερφυσικούς bodybuilders που έχουν μάλλον «περάσει τη γραμμή»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ