Βουλευτής της ΝΔ: Το ΣΔΟΕ εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο - iefimerida.gr

Βουλευτής της ΝΔ: Το ΣΔΟΕ εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο

Βουλευτής της ΝΔ: Το ΣΔΟΕ εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΔΟΕ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

«Το ΣΔΟΕ έχει εξελιχθεί σε κέντρο συκοφαντίας και διαρροών το οποίο μαζεύει στοιχεία και τα διαχειρίζεται ένα εξωκοινοβουλευτικό κέντρο» είπε η κ.Βούλτεψη και ανέφερε πως με βάση τα δικά της στοιχεία η υπόθεση που εμπλέκει τον κ.Μειμαράκη είναι μια υπόθεση φορολογικής παράβασης 2,5 εκ ευρώ.

«Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα έκανα αγορές που δεν συμβαδίζουν με τα εισοδήματα τους για να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε off-shore, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, γιατί εξελίσσεται σε ρουφιανομάγαζο» συνέχισε την επίθεσή της κατά του ΣΔΟΕ η κυρία Βούλτεψη που άσκησε και κριτική στον Υπουργό Οικονομικών για το έγγραφο που έστειλε στη Βουλή ως προς τους 32 πολιτικούς.

«Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει καμία δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες, να είναι πιο προσεχτικός» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ