To Google street view βουτάει στα βαθιά - Οι πρώτες υποβρύχιες λήψεις [βίντεο] - iefimerida.gr

To Google street view βουτάει στα βαθιά - Οι πρώτες υποβρύχιες λήψεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού δούλεψε στη θάλασσα για κάποιο χρονικό διάστημα, το Google Street View είναι έτοιμο να στείλει τους χρήστες σε εικονικές καταδύσεις σε έξι κοραλλιογενείς υφάλους που ζωντανεύουν με τις πρώτες υποβρύχιες πανοραμικές εικόνες της Google.

Σε συνεργασία με την έρευνα Catlin Seaview, δημιούργησαν έναν υποθαλάσσιο παράδεισο με υποβρύχιες εικόνες από το Heron, το Lady Elliot Wilson και νησιά στο Great Barrier Reef, στο Molokini Crater στο Hanauma Bay της Χαβάης και στα νησιά Apo στις Φιλιππίνες.

Σε συνδυασμό με την θέα από το Chichen Itza και Teotihuacan, οι υποβρύχιες εκδρομές που προσφέρουν οι Google maps, μπορούν να σας ταξιδέψουν ψηφιακά σε πανέμορφα και εντυπωσιακά υποθαλάσσια τοπία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικές από τις εικόνες που προσφέρουν οι Google maps και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα τις δημιούργησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ