Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, φαίνεται να ζήτησαν ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις κατηγορίες για εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Γιάννη Μανιάτη, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Ε' αντιπρόεδρο της Βουλής, Λεωνίδα Γρηγοράκο και άλλους βουλευτές.

Κατά την συζήτηση που έγινε οι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας και Μιχάλης Κασσής, μαζί με άλλους βουλευτές που το άφησαν να εννοηθεί, ζήτησαν την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη από τα καθήκοντά του λόγω της υπόθεσης αυτής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Δριβελέγκας φέρεται να είπε πως όσο η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εκκρεμότητα, δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν τα νέα μέτρα που θέλει να λάβει η κυβέρνηση.

Μάλιστα τέθηκε η ηθική νομιμοποίηση των μέτρων, καθώς όπως φαίνεται να ειπώθηκε, δεν γίνεται ο κόσμος που θα δεχθεί τα νέα μέτρα να έχει την αίσθηση πως ο πρόεδρος της Βουλής εμπλέκεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως ανακοίνωσε με sms, την Τετάρτη στις 15:00 θα δει τους κοινοβουλευτικός συντάκτες.

Είχαν προηγηθεί έντονα παράπονα και ενόχληση από την πλευρά των δημοσιογράφων που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ ότι δεν είχαν απευθείας ενημέρωση από τον κ. Μεϊμαράκη μόλις ξέσπασε η υπόθεση και μέχρι σήμερα, γεγονός που οδήγησε τον πρόεδρο της Βουλής να αναθεωρήσει τη στάση του και να δεχθεί τελικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ