Περίεργη συνάντηση Στουρνάρα με τον αμερικανό πρέσβη - iefimerida.gr

Περίεργη συνάντηση Στουρνάρα με τον αμερικανό πρέσβη

Περίεργη συνάντηση Στουρνάρα με τον αμερικανό πρέσβη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Μόλις 15 λεπτά διήρκησε το τετ-α-τετ του υπουργού Οικονομικών με τον Ντάνιελ Σμιθ στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα στην οδό Νίκης. Η συνάντηση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ενδεικτικό ότι εάν ο Αμερικανός πρέσβης δεν γινόταν αντιληπτός από δημοσιογράφους, η επίσκεψη του θα έμενε μάλλον μυστική.

Η συνάντηση έγινε στον έντονο απόηχο των δημοσιευμάτων στον ευρωπαϊκό αλλά και στον αμερικανικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η Έκθεση Αξιολόγησης της Τρόικα δεν θα δημοσιοποιηθεί πριν από τις αμερικανικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχει τέτοιες διαπιστώσεις και προβλέψεις, που θα προκαλέσουν νέο κύμα αβεβαιότητας για την ευστάθεια του ευρώ άρα και να λειτουργήσουν σε βάρος του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος βάλλεται από τους Ρεπουμπλικανούς και για τη στάση του απέναντι στην ευρωπαϊκή κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ