To «βρώμικο» στριπτίz της Ολίβια Γουάιλντ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

To «βρώμικο» στριπτίz της Ολίβια Γουάιλντ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο «πικάντικο» κομμάτι της πολιτικής κωμωδίας Butter (η οποιά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα) δεν είναι άλλο από το στριπτίζ της τατουαρισμένης Ολίβια Γουάιλντ που κλείνει κυριολεκτικά σπίτια.

Πλήρης είναι η μεταμόρφωση της Ολίβιας Γουάιλντ, γνωστής μεταξύ άλλων από τον ρόλο της ως bisexual βοηθός του Dr. House, για να υποδηθεί τον ρόλο της Tokyo Rose στο Butter.

Η 29χρονη έκοψε τα μαλλιά της κοντά, πρόσθεσε στο κορμί της ψεύτικα τατού και παρακολούθησε ειδικά μαθήματα pole dancing ώστε να είναι πειστική ως η αποφασισμένη αντροχωρίστρα που κλέβει τον άντρα της Τζένιφερ Γκάρνερ και κάνει σεξ με την κόρη της (την Άσλει Γκριν από το Twilight) προκειμένου να την κάνει να χάσει στον διαγωνισμό γλυπτικής με βούτυρο στον οποίο συμμετέχουν και οι δυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ