Κλειστά τα καταστήματα αύριο στη μνήμη των εμπόρων που αυτοκτόνησαν - iefimerida.gr

Κλειστά τα καταστήματα αύριο στη μνήμη των εμπόρων που αυτοκτόνησαν

Κλειστά τα καταστήματα αύριο στη μνήμη των εμπόρων που αυτοκτόνησαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας πρότεινε στα μέλη για την Τετάρτη η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, με αφορμή την γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

«Oι κατά τόπους πρωτοβουλίες κινητοποιήσεων και η χρονική διάρκεια της στάσης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στις 26 Σεπτεμβρίου εναπόκεινται στις αποφάσεις των Εμπορικών Συλλόγων ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου δεσμεύεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της 8ης Οκτωβρίου να ορίσει ημέρα και τρόπους κλαδικής πανελλαδικής κινητοποίησης», αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι για το ελληνικό εμπόριο το κλείσιμο των καταστημάτων είναι πλέον εφιάλτης και εξαναγκασμός και όχι τρόπος διαμαρτυρίας. «Ωστόσο, στη μνήμη των αυτοχείρων συναδέλφων προτείνουμε στάση εργασίας την ώρα των συγκεντρώσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ