Την Τετάρτη παραλύει η χώρα - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Την Τετάρτη παραλύει η χώρα - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Την Τετάρτη παραλύει η χώρα - 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα λειτουργήσει τίποτα αύριο Τετάρτη, αφού θα πραγματοποιηθεί 24ωρη γενική απεργία από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με αποτέλεσμα να παραλύσει η χώρα. Λουκέτο θα μπει σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες, στις εφορίες, στους δήμους, τις ΔΕΚΟ, ενώ παρουσία στις κινητοποιήσεις αναμένεται να έχουν και εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει στις 11 το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και θα πραγματοποιήσουν πορεία. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, αφού στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ. Παράλληλα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί. Φυσικά από τις απεργιακές κινητοποιήσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι εργαζόμενοι από τον χώρο της Υγείας με τους νοσοκομειακούς γιατρούς, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ να κατεβαίνουν στους δρόμους.

Αύριο κλειστά θα παραμείνουν και τα φαρμακεία με τους φαρμακοποιούς να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στον χώρο της Δικαιοσύνης, η γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε να συνεχίσει τη διακοπή των συνεδριάσεων των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, οπότε σε νέα συνέλευση θα αποφασίσουν τυχόν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ