Η Lady Gaga ολόγυμνη καθισμένη στην τουαλέτα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Lady Gaga ολόγυμνη καθισμένη στην τουαλέτα [εικόνα]

Η Lady Gaga ολόγυμνη καθισμένη στην τουαλέτα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή για την εκκεντρικότητά της - και όχι μόνο - τραγουδίστρια ανάρτησε στην ιστοσελίδα της Little Monster μια φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται καθισμένη σταυροπόδι στην τουαλέτα να... καπνίζει το τσιγάρο της.

Την διάσημη τραγουδίστρια απαθανάτισε στη συγκεκριμένη πόζα ο φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον, ενώ τη δημοσίευση συνόδευε το σχόλιο: «Η Lady Gaga χωρίς ρετούς».

Η Gaga μέσω της ιστοσελίδας της απάντησε και στην κριτική που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό για τα κιλά που έχει πάρει γράφοντας:«Στα κορίτσια που θεωρούν πως είναι άσχημα γιατί δεν φορούν νούμερο 0, εγώ τους λέω πως οι ίδιες είναι όμορφες. Η κοινωνία είναι άσχημη».

«Ευχαριστώ τους φανς μου που με αγαπούν όπως και να είμαι και γνωρίζουν τη σημασία της αληθινής ομορφιάς. Ειλικρινά σας αγαπώ», καταλήγει η Lady Gaga.

Η Lady Gaga ολόγυμνη καθισμένη στην τουαλέτα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ