Κουντουρά: Το ονόμά μου δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα - iefimerida.gr

Κουντουρά: Το ονόμά μου δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα

Κουντουρά: Το ονόμά μου δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το όνομά μου δεν βρίσκεται σε κανενός λίστα του ΣΔΟΕ» διευκρινίζει, μέσω ανακοίνωσής της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελενα Κουντουρά.

Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα η κυρία Κουντουρά, τονίζει ότι το όνομά της «δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα», κάτι το οποίο όπως υπογραμμίζει επιβεβαιώθηκε και από «τις πλέον επίσημες πηγές».

Στη μόνη λίστα που μπορεί κανείς να βρει το όνομά της, συνεχίζει η βουλευτής, είναι σε αυτές «που με βρίσκουν απέναντί τους να τους πολεμάω».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελενας Κουντουρά:

«Προς διευκρίνηση κάθε παρανόησης και κυρίως παραπληροφόρησης, δηλώνω ότι το όνομά μου δεν έχει βρεθεί σε κανενός ΣΔΟΕ τη λίστα, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε εξάλλου και από τις πλέον επίσημες πηγές.

Στη μόνη λίστα που μπορεί να βρει κανείς το όνομά μου, είναι στη μαύρη λίστα αυτών που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, των διεθνών τοκογλύφων, και των εδώ μνημονιακών συνεργατών τους. Όλων αυτών που με βρίσκουν απέναντί τους να τους πολεμάω, και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ