Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις "πράσινων" συνδικαλιστών - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις "πράσινων" συνδικαλιστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα αντάρτικο από τα 'σπλάχνα' του, καλείται να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ, μετά τη 'συνδικαλιστική ανταρσία' που εκδηλώθηκε στους κόλπους του από την ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δεν έχει πλέον καμία πολιτική συνάφεια με τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για "αγεφύρωτο χάσμα πολιτικής αντίληψης ιδεών και ιδανικών για τα οποία παλέψαμε και αγωνιστήκαμε".

"Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα", αναφέρει η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της, προκειμένου όμως "να καταργηθεί το 'βάρβαρο μνημόνιο' και να ανατραπούν οι πολιτικές που το εκφράζουν", όπως λένε οι συντάκτες της, σε τέλεια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική. Σημειώνοντας πως η κοινωνία οδηγείται στην φτώχεια και την εξαθλίωση, την ώρα που η πολιτική 'συνταγή' κυβέρνησης, ΔΝΤ και ΕΕ 'ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα' και η 'πιο σκληρή και απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολιτική που είδε ποτέ ο τόπος' δεν οδηγεί στην επίλυση του δημοσιονομικού προβλήματος, οριοθετούν την τακτική τους απέναντι σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση, συνδικαλιστικές οργανώσεις και παρατάξεις. Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική της κυβέρνησης που σύρεται 'έξω από την πολιτική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ' και μάλιστα χωρίς αποτελέσματα και μιλούν για 'ξεπούλημα' των υπηρεσιών – 'φιλέτα' στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ, σημειώνει πως "ουδέποτε χειραγωγήθηκε και πάντα διατηρούσε την αυτονομία της σε σχέση με τον πολιτικό φορέα. Ουδέποτε λειτούργησε ως ιμάντας κομματικών εντολών, αποδεικνύοντας πολλές φορές στην πράξη την ανεξαρτησία της". Και όλα αυτά, πριν ακόμα 'αρχίσουν τα όργανα' της 'αξιοποίησης' της δημόσιας περιουσίας, που αναμένεται να οδηγήσουν σε νέο πόλεμο με το βαρύ πυροβολικό των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ που αποτελούν και τη δύναμή του εδώ και δεκαετίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ