Ηθοποιός έφυγε από εκπομπή γιατί νόμιζε ότι θα τον ρωτούσαν για την πρώην του - iefimerida.gr

Ηθοποιός έφυγε από εκπομπή γιατί νόμιζε ότι θα τον ρωτούσαν για την πρώην του

Διάσημος ηθοποιός έφυγε από εκπομπή γιατί νόμιζε ότι θα τον ρωτούσαν για την πρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κρύα του λουτρού παράτησε τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ετοιμαζόταν να εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή του, αλλά έγινε μπουχός όταν είδε μια φωτογραφία της πρώην γυναίκας του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ο Κέλσι Γκράμαρ ήταν καλεσμένος στο talk show του Μόργκαν στο CNN, όταν ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια, είδε κάποιον από το συνεργείο να κουβαλά μια φωτογραφία της πρώην συζύγου του, Καμίλ Γκράμαρ, με την οποία δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Αντί όμως να ρωτήσει τί σκόπευαν να κάνουν με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αποφάσισε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να φύγει από το στούντιο, και μάλιστα χωρίς να ενημερώσει κανέναν, με αποτέλεσμα η εκπομπή, η οποία προβάλλεται ζωντανά, να μείνει χωρίς καλεσμένο.

Ηθοποιός έφυγε από εκπομπή γιατί νόμιζε ότι θα τον ρωτούσαν για την πρώην του | iefimerida.gr 0

Λίγο αργότερα, ο Πιρς Μόργκαν έγραψε στο tiwtter του: «Λίγο πριν ξεκινήσουμε μου είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος για τη συνέντευξη. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε, δεν σκόπευα καν να τον ρωτήσω για τη γυναίκα του. Συμπαθώ πολύ τον Κέλσι Γκράμαρ , αλλά αυτό που έκανε ήταν πολύ αντιεπαγγελματικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ