Ο Φερέιρα ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ο Φερέιρα ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγνώμη από τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Σλοβενία ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την βαριά ήττα που γνώρισαν οι «πράσινοι»από την Μάριμπορ για το Europa League.

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου αποκάλυψε με δηλώσεις του στον «Sentra 103.3» πως ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας για την κακή εμφάνιση του «τριφυλλιού» απέναντι στη σλοβενική ομάδα. «Ο Φερέιρα μας ζήτησε συγνώμη για την πολύ κακή εμφάνιση, από όλους τους ανθρώπους που εκπροσωπούσαμε την ομάδα στη Σλοβενία. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Γνωρίζει ότι τον στηρίζουμε, οι ποδοσφαιριστές που έφερε στην ομάδα και οι παλιοί δεν ξέχασαν ξαφνικά πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τα λάθη που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά ο τρόπος πού θα χάσεις ένα παιχνίδι», τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ