Γνωστή ηθοποιός με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη: «Με φροντίζει η μάνα μου» - iefimerida.gr

Γνωστή ηθοποιός με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη: «Με φροντίζει η μάνα μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη ακινησία για 4 εβδομάδες βρίσκεται η ηθοποιός και σκηνοθέτης Βάνα Πεφάνη μετά από ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια πρόβας, η οποία και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει σε γνωστό lifestyle σάιτ.

«Έσκασα με την πλάτη στο τσιμέντο. Φοβήθηκα, κυρίως. Σηκώθηκα όμως αμέσως για να ελέγξω αν τα πόδια μου λειτουργούσαν και εκεί πήρα βαθειά ανάσα χαράς, παρά τον οξύ πόνο, στη σπονδυλική στήλη. Οι γιατροί, μου συνέστησαν πλήρη ακινησία».

Αυτό δήλωσε στο fthis η Βάνα Πεφάνη σχετικά με το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη που υπέστη κατά την διάρκεια των προβών για το «Ένας κάποιος παράδεισος 2» που θα ανέβαινε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αυτή την στιγμή η παράσταση έχει αναβληθεί επ' αόριστον και η ίδια βρίσκεται στο κρεβάτι, με την μητέρα της να την φροντίζει και το άγχος του πως θα ανταπεξέλθει οικονομικά στο πίσω μέρος του μυαλού της: «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στηρίζομαι σε δικούς μου ανθρώπους. Βέβαια έχω να λάβω χρήματα γιατί μου χρωστάνε. Εύχομαι και ευελπιστώ επιτέλους να μας πληρωθώ. Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο, στην κατάστασή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ