«Οι gay είναι σιχαμένοι και έχουν AIDS», δήλωσε η Πάρις Χίλτον [βίντεο] - iefimerida.gr

«Οι gay είναι σιχαμένοι και έχουν AIDS», δήλωσε η Πάρις Χίλτον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την συζήτηση που είχε η Πάρις Χίλτον με ένα gay φίλο της στο πίσω μέρος ενός ταξί στην Νέα Υόρκη την μετέτρεψε σε χρόνο dt στο πιο μισητό πρόσωπο της Αμερικής.

«Είναι σιχαμένοι και οι περισσότεροι έχουν AIDS. Θα ήμουν τρομοκρατημένη αν είχα γεννηθεί gay άντρας. Θα πεθαίνεις από AIDS».

Αυτό έλεγε η Πάρις Χίλτον το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου στον ανοιχτά gay μοντέλο φίλο της με τον οποίο μοιραζόταν το πίσω μέρος ενός ταξί στην Νέα Υόρκη. Και ο οποίος της εξηγούσε πως δουλεύει το grindr, μια εφαρμογή για κινητό που σου δείχνει ποιός άλλος gay κοντά σου ενδιαφέρεται να κάνει σεξ.

Μόνο που ο ταξιτζής είδε την ευκαιρία να βγάλει extra μεροκάματο από την ηλιθιότητα της κληρονόμου. Και αυτό ακριβώς έκανε. Ηχογράφησε την συνομιλία και την πούλησε στο radaronline.

Το αποτέλεσμα είναι η Πάρις να ξεφτιλιστεί για άλλη μια φορά, με τον εκπρόσωπο τύπου της να βγαίνει για να μαζέψει τα αμάζευτα δηλώνοντας πως «Η Πάρις υποστηρίζει την gay κοινότητα. Στόχος της ήταν να εξηγήσει ότι είναι επικίνδυνο να κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ