Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Δίδυμοι

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

Καρκίνος

Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Λέων

Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί σε βάρος σας αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Τοξότης

Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Αιγόκερως

Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τράπεζες ή απλήρωτους λογιαριασμούς και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα.

Ιχθείς

Θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ