Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του «Jerry Maguire» και του «Ποντικομικρούλη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του «Jerry Maguire» και του «Ποντικομικρούλη» [εικόνες]

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός πρωταγωνιστής του «Jerry Maguire» και του «Ποντι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Τζόναθαν Λιπνίκι ενσάρκωσε στην ταινία «Jerry Maguire» τον γιο της Ρενέ Ζελβέγκερ και όπως είναι φυσικό, η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό χαριτωμένο, ξανθό αγοράκι με τα τεράστια γυαλιά της ταινίας.

Μάλιστα, μετά την επιτυχία της ταινίας «Jerry Maguire» ο Τζόναθαν Λιπνίκι, δύο χρόνια αργότερα κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ποντικομικρούλης» και τέσσερα χρόνια μετά, το 2002 στη συνέχεια της ίδιας ταινίας.

Με το πέρασμα των χρόνων ο Τζόναθαν Λιπνίκι άλλαξε εντελώς... Μεγάλωσε, έβγαλε τα γυαλιά και... γυμνάστηκε αρκετά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

«Οι άνθρωποι έχουν ακόμη στο μυαλό τους ως το εξάχρονο αγόρι της ταινίας. Εγώ έχω υποχρέωση να δουλέψω σκληρά, να ξαναμπώ στα σπίτια τους και να '' πετάξω'' την εικόνα αυτή», είχε πει ο ίδιος πριν καιρό μιλώντας στην εφημερίδα «New York Daily News».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ