Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε μήνυση εναντίον Ισπανού δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε μήνυση εναντίον Ισπανού δημοσιογράφου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε μήνυση εναντίον Ισπανού δημοσιογράφου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του αρχισυντάκτη της ισπανικής εφημερίδας «Marca», Ρομπέρτο Παλομάρ.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος σε άρθρο του στις 17 Σεπτεμβρίου αναφερόμενος στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε μεταξύ άλλων «είναι ο τύπος του ανθρώπου που εγκαταλείπει τον τόπο του δυστυχήματος μετά από ένα τροχαίο». Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε πως ο Παλομάρ ξεπέρασε τα όρια με τις λέξεις που χρησιμοποίησε και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν προσβλητικές και παντελώς αχρείαστες για να πετύχει το σκοπό του το άρθρο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας στην ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης και ποτέ του δεν θα κινείτο νομικά απέναντι σε κάποιον που ασκεί καλόπιστη κριτική», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι του 49χρονου τεχνικού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Special Οne» κάνει μήνυση σε βάρος Ισπανού δημοσιογράφου, αφού στο παρελθόν είχε μηνύσει τον συντάκτη της «El Pais», Τσάρλες Μπουβιέρ, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «Πορτογάλο Ναζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ