Βουλευτής ΝΔ σε Χρυσή Αυγή: Κάνατε τη σημαία σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής ΝΔ σε Χρυσή Αυγή: Κάνατε τη σημαία σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα που θα έχει και συνέχεια ξέσπασε σήμερα στη βουλή ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη και τους βουλευτες της Χρυσής Αυγής. Αφορμή φωτογραφίες και DVD που κατέθεσε ο κ Κυριαζιδης από τα επεισόδια της Χρυσής Αυγής με μικροπολιτές στη Ραφήνα.

Ο κ.Κυριαζιδης τους κατηγόρησε ότι σ´αυτά τα επεισόδια μετέτρεψαν τη σημαία και το σταυρό σε σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο.

Μόλις το άκουσαν οι βουλευτες της Χρυσής Αυγής άρχισαν να ωρύονται και να φωνάζουν στον κ.Κυριαζίδη «είστε όλοι μασόνοι, εσείς έχετε κάνει τη σημαία κωλ....πανο και θα μίλησε για μας;»

Ηταν τέτοια η ένταση που κάποιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν από την αίθουσα της ολομέλειας φωνάζοντας «δεν φταίτε εσείς φταίμε εμείς που σας αφήνουμε έτσι» .

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απαντώντας στον κ.Κυριαζή είπε πως «Την ελληνική σημαία εσείς την ποδοπατήσατε,την δώσατε σε Πακιστανούς και μετά την πετάξατε στα σκουπίδια» και στη συνέχεια κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες από παλιότερες συγκεντρώσεις με πλαστικές ελληνικές σημαίες στο δρόμο.

Και συνέχισε την επίθεση στη ΝΔ λέγοντας «Σας είπαμε χαζοχαρούμενο κόμμα, αλλά είστε η παράταξη της προδοσίας και της φράσης η Κύπρος είναι μακριά».

Με την κόντρα που ξέσπασε ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε την ευκαιρία να πει στη Βουλή «σε οποίον δεν αρέσει που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ας κάνει πραξικόπημα να αλλάξει το πολίτευμα, εμάς μας έβαλε ο ελληνικός λαός είτε σας αρέσει είτε όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ