Νέο δόγμα της ΕΛ.ΑΣ – Τόνοι νερού εναντίων διαδηλωτών - iefimerida.gr

Νέο δόγμα της ΕΛ.ΑΣ – Τόνοι νερού εναντίων διαδηλωτών

Νέο δόγμα της ΕΛ.ΑΣ – Τόνοι νερού εναντίων διαδηλωτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψη του στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας είπε πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται ωστόσο ξεκαθάρισε πωςθα χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε μέσο για να διασφαλιστούν η υγεία, η περιουσία και η ζωή των Ελλήνων.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν υδροφόρες εναντίων των ταραξιών σε πορείες και απεργιακές κινητοποιήσεις. Υπενθυμίζεται πως ο κ.Δένδιας είχε πει πρόσφατα ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν θα κάνει πλέον χρήση χημικών.

Σύμφωνα με το «Εθνους» η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να εφοδιάσει το στόλο της με τέσσερις καινούργιες υδροφόρες που εκτοξεύουν νερό, τις «αύρες» νερού, όπως λέγονται στην ορολογία των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίες θα πλαισιώσουν τον γνωστό «Αίαντα» που αγοράστηκε το 2004.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ