Δένδιας: Στρατόπεδα που κλείνουν θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες - iefimerida.gr

Δένδιας: Στρατόπεδα που κλείνουν θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες

Δένδιας: Τα στρατόπεδα που έκλεισαν θα φιλοξενήσουν παράνομους μετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών θα μετατραπούν τα στρατόπεδα που κλείνουν μετά από απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια.

Ο υπουργός, κατά την επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιτυχία που σημείωσαν εξαρθρώνοντας τη σπείρα των ληστών με τα καλάσνικοφ, κι επιπλέον την ομάδα ΔΙΑΣ και την Οικονομική Αστυνομία για τις επιτυχίες, που έχουν καταγράψει.

Μετά την επίσκεψη απαντώντας σε δημοσιογράφους, ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε πως ορισμένα από τα 45 στρατόπεδα που θα κλείσουν μετά από απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «θα καταλήξουν στην Ελληνική Αστυνομία και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών».

«Υπάρχει μια πολύ καλή και στενή συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όχι μόνο στο επίπεδο της παραχώρησης στρατοπέδων, αλλά και στο επίπεδο των επισκευών των στρατοπέδων, της συντήρησής τους» υπογράμμισε.

Παράλληλα ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως τόνισε ότι η κατάσταση στο Κέντρο στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης έχει βελτιωθεί συμπληρώνοντας, ωστόσο: «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί μέσα σε 30, 40, 50 μέρες να λυθούν προβλήματα δεκαετιών, νομίζω ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο και εν πάση περιπτώσει εγώ μάγος δεν είμαι, ούτε η Ελληνική Αστυνομία ειδικεύεται στα μαγικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ