Άνεργοι, χίπστερς και διαδηλωτές, στην ουρά για το iPhone 5 [εικόνες] - iefimerida.gr

Άνεργοι, χίπστερς και διαδηλωτές, στην ουρά για το iPhone 5 [εικόνες]

Άνεργοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το iPhone 5 να μην έχει βγει στις πωλήσεις στα καταστήματα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ορισμένοι έχουν ήδη στηθεί σε ουρές. Ορισμένοι από αυτούς είναι, διαδηλωτές, χίπστερς, ακόμη και άνεργοι...

Όπως δημοσιεύει το theregister.co.uk, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από ένα κατάστημα του Λονδίνου δεν είναι όλα εκεί αποκλειστικά για την νέα συσκευή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι επτά από αυτούς φτιάχνουν ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θέλουν να εξετάσουν γιατί οι άνθρωποι κάθονται σε ουρές για το iPhone 5.

Άνεργοι, χίπστερς και διαδηλωτές, στην ουρά για το iPhone 5 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα δύο από τους πρώτους έξι, δεν είναι καν κάτοχοι συσκευής Apple. Ορισμένοι από αυτούς στήθηκαν μάλιστα στην ουρά και για καλό σκοπό. Διοργανώνουν φιλανθρωπίες και σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο να διαφημίσουν τον ευγενή σκοπό τους.

Φιλανθρωπίες για άτομα με αυτισμό,αλλά και για ανέργους, προσπαθούν να διευρύνουν το δίκτυό τους «εκμεταλλευόμενοι» την αναμονή για την νέα συσκευή της Apple.

Άνεργοι, χίπστερς και διαδηλωτές, στην ουρά για το iPhone 5 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ