Φουρτούνες στην κυβερνητική πλειοψηφία από την τροπολογία για τα λιμάνια - iefimerida.gr

Φουρτούνες στην κυβερνητική πλειοψηφία από την τροπολογία για τα λιμάνια

Νέα τροπολογία προκαλεί κλυδωνισμούς στην κυβερνητική πλειοψηφία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεο πλήγμα κινδυνεύει να υποστεί η αξιοπιστία και η σταθερότητα του κυβερνητικού συνασπισμού. Μετά την υπόθεση με την τροπολογία για τη Siemens που αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, μια ακόμη τροπολογία προκαλεί πονοκεφάλους.

Η μελλοντική αξιοποίηση από ιδιώτες των λιμανιών και των μαρίνων της χώρας που εμπεριέχεται στην τροπολογία για το master plan των λιμανιών δεν θα υπερψηφιστεί από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Οπως δήλωσε ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, το κόμμα του θα ψηφίσει λευκό καθώς δεν έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία που θα εγγυηθούν την τύχη των λιμανιών της χώρας.

Απο την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας, ενώ όπως φημολογείται αρκετοί ακόμη βουλευτές θα ζητήσουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ