Ελενα Παπαβασιλείου: Η Ναταλία Γερμανού ήταν περαστική απ' τη ζωή μου - iefimerida.gr

Ελενα Παπαβασιλείου: Η Ναταλία Γερμανού ήταν περαστική απ' τη ζωή μου

Η Έλενα Παπαβασιλείου επιτέλους παραδέχεται ότι δεν γούσταρε το «Μες στην Καλή Χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, τη συμμετοχή της στο team του «Μες στην Καλή Χαρά», τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και το φανταστικό δεσμό της με γνωστό ποδοσφαιριστή, μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η Έλενα, η οποία ήταν καλεσμένη στη Μεσημεριανή Μελέτη τόνισε ότι δεν τσακώθηκε ποτέ με τη Ναταλία Γερμανού, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ήταν και φίλες. «Φεύγοντας από την εκπομπή μιλήσαμε με την Ναταλία. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι έχει γίνει κουβέντα χωρίς λόγο. Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω ότι εσείς έχετε ασχοληθεί περισσότερο από ό,τι εγώ. Εγώ χαίρομαι που έκλεισε αυτό το κομμάτι και που ήξερα από πολύ νωρίς ότι δεν ήθελα να συνεχίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν πίστευε ότι θα ήταν καλύτερη ως παρουσιάστρια του Μες στην Καλή Χαρά, απάντησε: «Δεν μπήκα καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες. Εγώ, κι όταν πήγα εκεί, ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι φιλοξενούμενη για ένα διάστημα. Άρα, η ερώτηση για μένα δεν στέκει. Από εκεί και πέρα, στο μέλλον θα δείξει ο καθένας τις δυνάμεις του και σε άλλα πράγματα και μακάρι να μου δοθεί και μένα αυτή η ευκαιρία».

Αναφερόμενη στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, είπε ότι έχει συζητήσει με τον Θέμο Αναστασιάδη για να είναι φέτος στο ΟΛΑ, ωστόσο εξετάζει κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, όπως το Dancing with the Stars.

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή, όπως γράφεται, η Έλενα Παπαβασιλείου είπε γελώντας: «Δεν τον ξέρω ρε παιδιά. Αυτός φαντάζεται ότι βγαίνει μαζί μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ