ΤΑΪΠΕΔ: Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινά «χορός αποκρατικοποιήσεων» - iefimerida.gr

ΤΑΪΠΕΔ: Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινά «χορός αποκρατικοποιήσεων»

ΤΑΪΠΕΔ: Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινά «χορός αποκρατικοποιήσεων»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προ των πυλών βρίσκονται οι αποκρατικοποιήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων -ΤΑΙΠΕΔ- Τάκη Αθανασόπουλου, ο οποίος από το βήμα του ελληνοκινεζικού συνεδρίου είπε «μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχετε πολλά να ακούσετε από το Ταμείο μας».

Μετά την πώληση του 29% των μετοχών του ΟΠΑΠ, η οποία και έχει ανακοινωθεί, σειρά παίρνουν 28 κτίρια του Δημοσίου, τα οποία θα δοθούν προς εκμετάλλευση με τη μέθοδο του sale & lease back.

Σε ότι αφορά τον τομέα των υποδομών θα ανακοινωθούν η έναρξη των διαγωνιστικών διαδικασιών για τα Ελληνικά Πετρέλαια, την Εταιρεία Ύδρευσης στην Θεσσαλονίκη, την εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού, την πώληση της ΛΑΡΚΟ, του Οργανισμού Ιπποδρομιών, των Ελληνικών Ταχυδρομείων, του Αστέρα Βουλιαγμένης καθώς και της αξιοποίησης περιφερειακών αεροδρομίων και μαρινών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ