Λεπέν σε άραβα τηλεπαρουσιαστή: Μη φέρεις και τα ξαδέλφια σου στη Γαλλία - iefimerida.gr

Λεπέν σε άραβα τηλεπαρουσιαστή: Μη φέρεις και τα ξαδέλφια σου στη Γαλλία

Λεπέν σε άραβα τηλεπαρουσιαστή: Μη φέρεις και τα ξαδέλφια σου στη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήσυχη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία από τις νέες ξενοφοβικές επιθέσεις του ακροδεξιού ηγέτη Ζαν Μαρί Λεπέν που ρίχνουν λάδι στη φωτιά μετά την ανάφλεξη του αραβικού κόσμου από την βλάσφημη ταινία για τον Μωάμεθ.

Σε περιοδεία στη γαλλική επαρχία όπου διεξάγεται η Γιορτή του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο το οποίο ο Ζαν Μαρί Λεπέν «κληροδότησε» στην κόρη του Μαρίν, ο επίτιμος πρόεδρος ακολούθησε το αγαπημένο σπορ : έκανε δηλώσεις και αμφιλεγόμενα αστειάκια εναντίον των μεταναστών μπροστά στις κάμερες.

Αυτή τη φορά ο Ζαν Μαρί Λεπέν επιτέθηκε στον τηλεπαρουσιαστή Μουλούντ Αχούρ, αλγερινής καταγωγής, ο οποίος εργάζεται στο καλωδιακό κανάλι Canal+. Aς σημειωθεί ότι ο Αχούρ είχε γράψει πρόσφατα άρθρο στο οποίο καλούσε τους νεαρούς Γάλλους να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό αφού δεν βρίσκουν δουλειά στη χώρα τους.

«Ο Μουλούντ Αχούρ συμβουλεύει τους νέους Γάλλους να μεταναστεύσουν. Ο ίδιος όμως μένει στη Γαλλία...Πιστεύω ότι συμβουλεύει τους Γάλλους να φύγουν ώστε τα ξαδέλφια του από την Αλγερία να μπορούν να έρθουν εδώ σε μας. Ας μην το κάνει...» δήλωσε ο Λε Πεν επιβεβαιώνοντας ότι με μια καλή ξενοφοβική κουβέντα μπορεί κανείς να κάνει πολιτική καρριέρα.

Ο παρουσιαστής απάντησε στον ακροδεξιό ηγέτη μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στη γαλλική τηλεόραση: «Το να με βρίζει ο Λεπέν είναι σαν να έχω κερδίσει το Οσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα, είναι σαν να έχω κερδίσει τον Ζαν Ντεζαρντέν (πήρε το Οσκαρ φέτος). Ας μείνουμε όλοι στη Γαλλία για να νικήσουμε αυτές τις εμετικές απόψεις» !

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ