Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτό της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτό της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκδότης του ιταλικού περιοδικού Chi, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πραγματοποίησε την απειλή του και δημοσιεύσε νεά φουρνιά φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον. Παρόλο την προειδοποιήση ότι κανείς Ευρωπαίος πολιτικός δεν θα του σφίγγει πλέον το χέρι.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα άκουγε τις εισηγήσεις των πολιτικών συμβούλων του (και τα σχετικά άρθρα σε αντιπολιτευόμενες εφημερίδες) που τον εκλιπαρούσαν να μην δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον.

Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτό της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντα με το σκεπτικό ότι πλέον κανείς εκλεγμένος επίσημος δεν θα θέλει να φωτογραφίζεται μαζί με ένα «πορνογράφο». Όπως και ακριβώς έγινε. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Chi, το οποίο και μοσχοπούλησε. Παρόλο που ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο σετ φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν και στο γαλλικό Closer.

Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτό της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εννοείται πως το παλάτι θα κινηθεί νομικά και κατά του Chi (όπως έκανε με το Closer).

Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτό της Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενώ έχουμε ήδη και την πρώτη απτή απόδειξη των πιέσων που ασκεί εμμέσως η βρετανική πολιτεία, με τον διευθυντή της ιρλανδικής εφημερίδας «Daily Star» (ο οποίος τόλμησε να αναδημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες) να απολύεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ