Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για τις κτηνοβασίες σε γαϊδούρες στην Κολομβία [τρέιλερ] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για τις κτηνοβασίες σε γαϊδούρες στην Κολομβία [τρέιλερ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κτηνοβασία και, πιο συγκεκριμένα, τη «στενή» σχέση των Κολομβιανών με τους γαϊδάρους τους, είχε ως θέμα η ταινία-ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την 8η Σεπτέμβρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο «Donkey Love» και εστιάζει στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των ανδρών και των γαϊδάρων τους στην Κολομβία – μία πρακτική που υποτίθεται ότι προετοιμάζει τους άντρες για τις μελλοντικές τους «επαφές» με γυναίκες και τους αποτρέπει από το να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

Η ταινία περιέχει σκηνές απροκάλυπτης κτηνοβασίας, ενώ σάλος έχει προκληθεί στην γκέι κοινότητα, λόγω της απόφασης της κυβερνητικής επιτροπής να επιτρέψει τη δημόσια προβολή της στο πλαίσιο του φεστιβάλ, τη στιγμή που έχει στο παρελθόν απαγορεύσει την προβολή ταινίας που περιείχε σκηνές με σεξ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ