Βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο, αφού σήμερα Κυριακή, προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ωστόσο η κακοκαιρία θα σημειώσει βαθμιαία ύφεση, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν έντονες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι βροχερός. Συγκερκιμένα στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές, ενώ στη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ανατολικά από 18 έως 28 και στα δυτικά από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 19 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αλλά μέχρι το βραδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα γίνουν πιο πυκνές με πιθανότητα βροχής κυρίως στη δυτική Κρήτη., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν σραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής τη νύχτα στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ