Ο Στρος-Καν είχε πλήρωσει 2.500 δολάρια για call girl - iefimerida.gr

Ο Στρος-Καν είχε πλήρωσει 2.500 δολάρια για call girl

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις για τον Στρος-Καν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μια από τις πιο γνωστές "μαντάμ" της Νέας Υόρκης, η οποία ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος, δήλωσε πως ο DSK ήταν πελάτης της και εκείνη φρόντιζε να του εξασφαλίζει ραντεβού με call girls.

Η 35χρονη Kristin Davis, η ιδιοκτήτρια του Wicked Models, ενός πρακτορείου συνοδών πολυτελείας στο Μανχάταν, είπε ότι ο Ντομινικ Στρος Καν, χρησιμοποίησε τις "υπηρεσίες" του γραφείου της το 2006, όταν δεν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τους "Times", ο Στρος Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα, πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.

Ο Στρος Καν, εντόπισε την Davis, μέσω μίας πρώην "υπαλλήλου" της, την Βόσνια Irma Nici, η οποία ζει και εργάζεται στο Παρίσι, και η οποία φέρεται πως είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφορνία Eliot Spitzer, ενώ είχε προκαλέσει με τους ισχυρισμούς της για "ροζ" ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

ΕΔΩ η ιστοσελίδα της Kristin

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ