Soft πορνό ταινίες γύριζε ο σκηνοθέτης της ταινίας που άναψε φωτιές στο Ισλάμ! - iefimerida.gr

Soft πορνό ταινίες γύριζε ο σκηνοθέτης της ταινίας που άναψε φωτιές στο Ισλάμ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με την παραγωγή του περίφημου βίντεο που διακωμωδεί το Ισλάμ και έχει πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Η νέα τροπή στη υπόθεση έχει να κάνει με τον παραγωγό της ταινίας Άλαν Ρόμπερτς, ο οποίος είναι γνωστός για τη δημιουργία soft-core πορνό ταινιών.

Στην εργογραφία του περιλαμβάνονται ταινίες όπως «Η χαρούμενη πόρνη πάει στο Χόλιγουντ», «Η νεαρή λαίδη Τσάτερλι» και «Σεξπέρ».

Πώς βρέθηκε, λοιπόν, μπλεγμένος στην υπόθεση ο φερόμενος ως σκηνοθέτης του βίντεο;

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ρόμπερτς δεν είχε ιδέα ότι το περιεχόμενο της ταινίας θα άγγιζε τόσο ευαίσθητα θρησκευτικο-πολιτικά θέματα.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, πολλά από τα μέλη του συνεργείου και της ομάδας των ηθοποιών είχαν οδηγηθεί να πιστέψουν πως συμμετείχαν στη δημιουργία ταινίας ιστορικού χαρακτήρα, ενώ δεν είχαν ιδέα ότι οι διάλογοι θα είχαν ντουμπλαριστεί μετά το πέρας των γυρισμάτων.

Όσο περνάνε οι μέρες ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές, όπως λόγου χάρη το γεγονός ότι η ταινία γυρίστηκε σε Χολιγουντιανό στούντιο, αλλά και ότι η υλοποίηση της είναι στενά συνδεδεμένη με συγκέντρωση χρημάτων από χριστιανική οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ